Sino-Dental China 2024

27-02-2024

Z veseljem sporočamo, da bo M&Y dental sodeloval na sejmu Sino-Dental Beijing China 2024, ki bo potekal med 9.-12. junijth 2024 priKitajski nacionalni kongresni center (CNCC), Peking

Vljudno vas vabimo, da obiščete našo stojnico: B1 nadstropje R31/R32

M&Y dental je profesionalna tovarnaZobni čistilec zraka, prašek za čiščenje zob,peskanje z aluminijevim oksidomr,  zobni zračni skaler,zobni ročnik, ležaj ročnika , gred ročnika , impeler ročnika , vložek ročnika in dodatki. Dobavimo lahko eno celotno linijo zobozdravstvene čistilne enote za beljenje zob z zrakom za profilakso z vašo lastno blagovno znamko in dizajnom.

Veselimo se srečanja z vami in delitve našega Novi izdelki.

Dobrodošli na Kitajskem!

DATUM IN KRAJ

Datum: 9.-12. junij 2024

Prizorišče: Kitajski nacionalni kongresni center (CNCC), Peking
Dodaj: št. 7 Tianchen East Road, okrožje Chaoyang, Peking, PR Kitajska

M&Y zobozdravnikkabina: B1 nadstropje R31/R32

 

ORGANIZATORJI

Center za mednarodno zdravstveno izmenjavo in sodelovanje, Nacionalna zdravstvena komisija, PR Kitajska

Kitajsko stomatološko združenje

PODPORNIK

Nacionalna zdravstvena komisija Ljudske republike Kitajske

Šola za stomatologijo Pekinške univerze

OZADJE

Kot največja in najvplivnejša zobozdravstvena razstava na Kitajskem, Sino-Dental® je postala primerjalna zobozdravstvena razstava, ki uživa velik ugled tako na Kitajskem kot v Aziji. Do leta 2024 uspešno poteka že 28 let. V zadnjih dveh desetletjih si je Sino-Dental prizadeval uvesti in promovirati napredne tehnologije in izdelke; zagotoviti platformo za nacionalna in mednarodna zobozdravstvena podjetja za predstavitev slik, obveščanje o tržnih informacijah, učenje naprednih tehnologij in razvoj novih izdelkov; omogočiti razstavljavcem in strokovnjakom priložnosti za komunikacijo in izmenjavo izkušenj.

RAZSTAVA

Sino-Dental® že od nekdaj najbolj idealna poslovna platforma za poslovno sodelovanje in morebitno raziskovanje trga. Mnogi razstavljavci po vsem svetu zdaj obravnavajo Sino-Dental® kot njihova prva izbira na Kitajskem za lansiranje novih izdelkov.

Leta 2023 bo skupna razstavna površina znašala 50.000 kvadratnih metrov in skupno več kot 2.000 razstavnih prostorov. Svoje izdelke in storitev. Podjetja iz Nemčije, ZDA, Japonske, Koreje, Brazilije in Švice se bodo udeležila kot nacionalni paviljoni. Na tej platformi bodo predstavljene najsodobnejše tehnologije in izdelki ter odlični kitajski izdelki s konkurenčnimi cenami in storitvami.

KONGRES & SEMINAR

Poleg čudovite predstavitve izdelkov in tehnologije, ki so jo predstavili razstavljavci, bo v času razstave potekalo tudi več kot 300 vrhunskih akademskih seminarjev in delavnic, ki bodo predstavili najnovejši akademski in tehnološki razvoj na področju zobozdravstva.

 

MEDNARODNI TRGOVCI

Sino-Dental® je postala rešitev na enem mestu za trgovce pri nakupu izdelkov. International Dealers' Lounge bo odprt od 9. do 11. junija od 10.00 do 16.00, kar je posebej zasnovano tako, da bi glavni kitajski zobozdravstveni proizvajalci predstavili najnovejše izdelke in storitve ter zagotovili odlične priložnost za gradnjo globalnega poslovnega partnerstva. Obiskovalce spodbujamo, da na Sino-Dental povabijo več mednarodnih trgovcev in trgovcev® z zagotavljanjem brezplačne lokalne nastanitve med 8. in 12. junijem za tistega, ki lahko povabi skupino 20.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti