M&Y Dental Company je uspešno zaključila svojo udeležbo na 28th South dental China International Dental Exhibition,

27-02-2024

dental air polisher

Od M&Y Zobozdravstvena Podjetje se je udeležilo 28ZobozdravstvenaJužnokitajska mednarodna zobozdravstvena razstava, z veseljem sporočamo, da se je dogodek uspešno zaključil. Med to razstavo je M&Y zobniPodjetje je predstavilo naše nove izdelke in doseglo izjemne rezultate in odzive.

 

Kot eden od zvestih razstavljavcev tokratne razstave, M&Y zobni Stojnica podjetja je pritegnila veliko število svetovnih distributerjev zobnih instrumentov in domačih zobozdravstvenih strokovnjakov. Naši predstavljeni izdelkizobni zračni polir, zobni zračni profil, zobni orto mikroblaster, zobni zračni čistilnik, zobni prašek za čiščenje zob, zobni ročnik iz aluminijevega oksida, ležaj ročnika, vložek ročnika, vreteno ročnika, impeler ročnika in sesalni dodatki) prejel široko pozornost in priznanje, zlasti izpostavljeni izdelki ali rešitve, ki so sprožile poglobljene izmenjave in sodelovalne razprave z obiskovalci.

 

Med celotno razstavo sta M&Yzobnipodjetjazobni zračni polir, zobni zračni profil, zobni orto mikroblaster, zobni zračni odstranjevalec zobnega kamna, zobni prašek za čiščenje zob, zobni ročnik iz aluminijevega oksida, ležaj ročnika, vložek ročnika, vreteno ročnika, impeler ročnika in sesalni dodatki strokovnjaki komunicirali z občinstvom z vsega sveta. Večina zobozdravstvenih strokovnjakov je na lastni koži izkusila funkcionalnost in učinke naših izdelkov ter delila vpoglede in izkušnje v zvezi z našimi inovacijami v zobozdravstvu.zračni polir, zobni zračni luščenec, kompozitni grelec  in zobozdravstveni ročnik zračne turbine. Ta izmenjava ni samo poglobila naše povezave s strankami in partnerji, temveč je postavila tudi trdne temelje za prihodnje sodelovanje.

 

Vsem gostom, medijem in udeležencem se iskreno zahvaljujemo za podporo in pozornost tej razstavi. M&YzobniPodjetje se bo še naprej posvečalo tehnološkim inovacijam in strankam zagotavljalo visokokakovostno zobozdravstvopolirnik zraka, zobni zračni profil, zobni orto mikroblaster , zobni zračni čistilnik, zobni prašek za čiščenje zob, zobozdravniški ročni nastavek iz aluminijevega oksida , ležaj ročnika , vložek ročnika , vreteno ročnika, impeler ročnika in sesalni dodatki  in storitve ter sodelovanje s partnerji pri spodbujanju razvoja in napredka zobozdravstvene industrije.

 

Več informacij o M&YzobniRazstavna vsebina podjetja in prihodnji razvojni načrti bodo objavljeni postopoma. Spremljajte našo uradno spletno stran in kanale družbenih medijev za najnovejše posodobitve.

 

Če vas zanima M&Y zobni Podjetje ali kateri koli odzobniizdelkov, predstavljenih na tej razstavi, vas prosimo, da nas kontaktirate za nadaljnjo komunikacijo in sodelovanje.

 

Še enkrat hvala za pozornost in podporo!

 

S spoštovanjem,

M&YzobniPodjetje


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti